ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται το Ιδεολογικοπολιτικό Συνέδριο του ΔΗΣΥ - Ευχαρίστησε την Στέλλα Κυριακίδου ο Αβέρωφ

Συνεχίζεται το Ιδεολογικοπολιτικό Συνέδριο του ΔΗΣΥ - Ευχαρίστησε την Στέλλα Κυριακίδου ο Αβέρωφ

Συνεχίζεται για δεύτερη και τελευταία μέρα το σήμερα το Ιδεολογικοπολιτικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, το οποίο ξεκίνησε από χθες Παρασκευή 17 Ιουνίου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, οι οποίοι θα απευθυνθούν στους συνέδρους και θα εκφράσουν την υποστήριξή τους στην εκλογική προσπάθεια του ΔΗΣΥ και ειδικότερα του προέδρου της παράταξης, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Θέλω να σας καλωσορίσω στη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου. Θα μου επιτρέψεις φίλε αντιπρόεδρε της Ευρ. Επιτροπής, να ξεκινήσω πρώτα με τη δική μας επίτροπο, τη Στέλλα Κυριακίδου που την καλωσορίζουμε στο δικό της σπίτι. Που η Ευρώπη είχε την ευκαιρία, μέσα στη μεγαλύτερη κρίση που πέρασε από την ύπαρξη της, που επηρέαζε τη ζωή του κάθε Ευρωπαίου πολίτη, τη πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση. Και το 2020 η ΕΕ συμπλήρωσε ένα κενό και το συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας την αρχιτεκτονική για μια ευρωπαϊκή πολιτική υγείας. Στέλλα σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για τους Ευρωπαίους πολίτες. Νιώθουμε διπλά περήφανοι γιατί είσαι Κύπρια και μια από εμάς, σάρκα από τη σάρκα του ΔΗΣΥ», δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Υπενθυμίζουμε ότι περήφανος για την παράταξη του ΔΗΣΥ δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κάνοντας αναφορά στο τι παρέλαβε ο ίδιος όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας και στο τι θα παραδώσει στον επόμενο και επιλογή του για τον επόμενο Πρόεδρο δεν είναι άλλη από τον Αβέρωφ Νοεφύτου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top