Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο - Σε κρίσιμη κατάσταση οι επιβαίνοντες μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με όχημα

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο - Σε κρίσιμη κατάσταση οι επιβαίνοντες μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με όχημα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται 37χρονος και 30χρονη, μετά από τραυματισμό τους σε οδική σύγκρουση στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.15μ.μ. χθες, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι 37χρονος και η 30χρονη στη Λεωφόρο Χλώρακας στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγείτο από 38χρονη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 30χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο 37χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης, του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE