Σε διαμαρτυρία οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς την Δευτέρα «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια

Σε διαμαρτυρία οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς την Δευτέρα «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια

Σε διαμαρτυρία κατέρχονται το πρωί της Δευτέρας οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς, λόγω της μη λειτουργίας και ύπαρξης Μεταμοσχευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, «η παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων, μεταμοσχευμένων και μη, θα προσδώσει στην εκδήλωση τη δυναμική που πρέπει, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το άνοιγμα της κλινικής».

Η διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στις 10:00 το πρωί, θα κρατήσει δέκα λεπτά σε μια προσπάθεια να διαφανεί η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση τους προς τους αρμόδιους «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.