Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα στη Θεσσαλονίκη - Έπεσε στον Θερμαϊκό με τις χειροπέδες!

Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα στη Θεσσαλονίκη - Έπεσε στον Θερμαϊκό με τις χειροπέδες!

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός άνδρα από την παραλία Θεσσαλονίκης, καθώς στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να μπουν και αυτοί για να τον πιάσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί όταν η ΕΛΑΣ δέχθηκε κλήση για άνδρα ο οποίος είχε εριστική συμπεριφορά και παρενοχλούσε φραστικά ανθρώπους που είχαν πάει σε περιοχή κοντά στην παραλιακή είτε για να γυμναστούν, είτε για βόλτα.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί τον ακινητοποίησαν περνώντας του χειροπέδες για να το προσάγουν, στην προσπάθειά τους όμως να τον βάλουν στο περιπολικό κατάφερε και να ξεφύγει τρέχοντας προς την παραλιακή. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει αλλά εκείνος έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού. Οι άνδρες βούτηξαν πέρασαν ένα σκοινί στα χέρια του και τον έβγαλαν έξω, με τον άνδρα να φωνάζει «αφήστε με να πεθάνω, δεν θέλω να βγω».

Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για το συμβάν ήταν μεγάλη. Επτά περιπολικά μετέβησαν στο σημείο όπως και το λιμενικό, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα, η υγεία του οποίου φαίνεται πως είναι εκτός κινδύνου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.