LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: «Θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου»

Ιωάννα Τούνη: «Θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου»

Με νέο story στο Instagram επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη, λίγες ώρες αφού το προφίλ Soula Glamorous αποκάλυψε ότι σταμάτησε να ακολουθεί στα social media τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι φήμες που τους θέλουν χώρια πυροδοτούνται ολοένα και περισσότερο, ενώ η instagrammer ανάρτησε πριν από λίγο ένα βίντεο, στο οποίο λέει μεταξύ άλλων:

«Δεν είμαι πάρα πολύ καλά στη υγεία μου από χθες το πρωί. Τώρα λίγο συνήλθα είμαι λίγο καλύτερα, είμαι σπίτι όλη μέρα. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια».

Στη συνέχεια, η ίδια θέλησε να τονίσει ότι: «Σχετικά με τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες βδομάδες μήνες για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα» και συνέχισε το βίντεο με έναν διαγωνισμό που γίνεται στο προφίλ της.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένοι θαυμαστές του μοντέλου και της instagrammer, έστειλαν μήνυμα στο προφίλ της Soula Glamorous για να εκφράσουν τον προβληματισμό τους, σχετικά με τα unfollow που έκαναν ο έναν στον άλλο. Η Soula Glamorous τους απάντησε: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block». Από εκείνη την ώρα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν χωρισμένους έχουν πάρει «φωτιά» η οποία αναζωπυρώθηκε από μία ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, που ωστόσο κατέβηκε από το προφίλ της λίγη ώρα μετά.

Ειδικότερα, σε ένα από τα τελευταία Instagram stories της, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει χωρίς πολύ καλή διάθεση. «Αισθάνομαι άρρωστη σήμερα», έγραψε στο story, χωρίς να διευκρινίζει το γιατί. Σε άλλο story, η ίδια ανέφερε: «Tι σε κάνει χαρούμενο; Θυμάσαι;».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top