Τετράτροχη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σκόπιμα με scooter στη Λεμεσό – Οι δράστες τραυμάτισαν και έκλεψαν 62χρονο

Τετράτροχη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σκόπιμα με scooter στη Λεμεσό – Οι δράστες τραυμάτισαν και έκλεψαν 62χρονο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο 62χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άντρες προκάλεσαν σκόπιμα τροχαίο ατύχημα, με σκοπό να κλέψουν τον 62χρονο, στη Λεμεσό. Το περιστατικό σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν από τις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής (16/7), όταν ο 62χρονος, ενώ οδηγούσε το ηλεκτρικό του scooter σε περιοχή της Λεμεσού, τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα τον προσέγγισε.

Η μοτοσικλέτα φαίνεται να προσέκρουσε σκόπιμα στο πίσω μέρος του scooter, με αποτέλεσμα να ο 62χρονος να πέσει στο έδαφος.

Ένας εκ των δύο που επέβαιναν στην τετράτροχη μοτοσικλέτα, άρπαξε την τσάντα του 62χρονου, που έπεσε επίσης στο δρόμο, στην οποία υπήρχαν 50 ευρώ, η ταυτότητα και τα κλειδιά του. Ο 62χρονος προσπάθησε να πάρει πίσω την τσάντα του, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον χτυπήσει δύο φορές. Στη συνέχεια, οι δύο τράπηκαν σε φυγή.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και έλαβε εξιτήριο.

Οι δύο άνδρες έφεραν μαύρα κράνη και μαύρα ρούχα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση ληστείας ενώ η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE