ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε η Πυροσβεστική - Τέθηκε σε συναγερμό για απεγκλωβισμό οδηγού και φωτιά σε οικία

Έτρεχε η Πυροσβεστική - Τέθηκε σε συναγερμό για απεγκλωβισμό οδηγού και φωτιά σε οικία

Μετωπική σύγκρουση οχήματων σημειώθηκε στη Λευκωσία στη Λευκωσία το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα με παγιδευμένο άτομο, μετά από μετωπική σύγκρουση στην περιοχή Αρχαγγέλου στην επαρχία Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, με ομάδα και Όχημα Διάσωσης. Η οδηγός ενός από τα εν λόγω οχήματα, αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά της στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η συνοδηγός είχε μεταφερθεί επίσης με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η οδηγός του δεύτερου οχήματος είχε εξέλθει του οχήματός της πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δεν επιθυμούσε τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρει ότι την ίδια μέρα γύρω στις 22:40 το βράδυ, ώρα 22:42, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στην κοινότητα Έμπα της επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο στελεχωμένα Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου. Μεγάλος αριθμός αλλοδαπών που διέμεναν στο εν λόγω διαμέρισμα, εξήλθαν του χώρου πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο μέρος κλήθηκε Ασθενοφόρο για μεταφορά ενός από τους ενοίκους, ο οποίος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές έπαθε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, καθώς και το περιεχόμενό του, ενώ ζημιά έπαθε η βαφή των τοίχων ολόκληρου του διαμερίσματος από τον καπνό. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top