ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στο οδικό δίκτυο διεξάγονται σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό

Εργασίες στο οδικό δίκτυο διεξάγονται σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό

Εργασίες στο οδικό δίκτυο διεξάγονται σε Λευκωσία Λάρνακα και Λεμεσό.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων την Παρασκευή 22/7/2022 και το Σάββατο 23/7/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης δικτύου, από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (CYTA).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη συμβολή της Λεωφόρου με την οδό Σ. Τιμάγια και για μήκος 300μ. περίπου, με κατεύθυνση προς λιμάνι, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης στον Αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας, από το Τμήμα Δασών την περίοδο 22/7/2022 με 31/7/202022.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε

Εξάλλου, την περίοδο 23/7/2022 - 30/7/2022, εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, στον δρόμο Ε909 Καρβουνάς – Κυπερούντα - Αγρός στη Χ.Θ. 5+100 – Χ.Θ. 8+4000, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Επίσης, την περίοδο 23/7/2022 - 26/7/2022, εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, στον δρόμο F972 διαμέσου Αμιάντου στη Χ.Θ. 0+000 – Χ.Θ. 0+590, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Τέλος στις 18/7/2022, έχουν αρχίσει οι εργασίες παρά την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, από Λεμεσό προς Παρεκκλησιά, για τη βελτίωση της συμβολής της οδού Γρ. Αυξεντίου (πρόσβαση Παρεκκλησιάς), με τον δρόμο που διέρχεται κάτω από τον αυτοκινητόδρομο. Ο εργασίες θα εκτελεσθούν την περίοδο 18/7/2022 - 26/8/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, τις καθημερινές συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων εκτός Κυριακών και αργιώ

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του δρόμου στην κατεύθυνση προς Παρεκκλησιά, σε μήκος 300μ. περίπου χωρίς τη διακοπή της κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Απολλώνειο Νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός

Aύξηση επιδόματος τέκνου: «Θετικό βήμα αλλά απαιτείται ολοκληρωμένη πολιτική», λένε Βουλευτές

ΗΠΑ: Τρομακτικό βίντεο με αστυνομικό να πυροβολεί ακινητοποιημένο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα

Διέταξε έρευνα η Αστυνομία εναντίον Γερμανού για πώληση Ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος για φωτιά στην Επ. Λάρνακας - Καταζητείται δεύτερος

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top