Σύλληψη πρακτόρων της Μοσάντ ανακοίνωσε το Ιράν

Σύλληψη πρακτόρων της Μοσάντ ανακοίνωσε το Ιράν

Το Υπουργείο Πληροφοριών εθνικής ασφαλείας του Ιράν ανακοίνωσε το Σάββατο ότι συνελήφθη ομάδα πρακτόρων της Μοσάντ.

Χωρίς να Αναφέρονται λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των συλληφθέντων και τις ακριβείς συνθήκες της σύλληψής τους, η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι οι πράκτορες της Μοσάντ βρίσκονταν σε επικοινωνία «με γειτονική χώρα» και ότι εισήλθαν στο Ιράν απο την επαρχία του Ιρανικού Κουρδιστάν.

Βρέθηκε στην κατοχή τους προηγμένης τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακός μηχανισμός και εκρηκτικά μεγάλης ποσότητας. Οι ιρανικές αρχές εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες προτίθεντο να πραγματοποιήσουν μεγάλης έκτααης δολιοφθορά σε ευαίσθητα σημεία των κρατικών υποδομών .

Όπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, οι συλληφθέντες ανακρίνονται και ότι σύντομα οι διωκτικές αρχές της χώρας θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Από ισραηλινής πλευράς δεν εκδόθηκε καμία σχετική ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE