ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 31 Αυγούστου απαντά στις κατηγορίες νεαρός για τρεις βιασμούς στην Αγία Νάπα - Ζήτησε νομική αρωγή

Στις 31 Αυγούστου απαντά στις κατηγορίες νεαρός για τρεις βιασμούς στην Αγία Νάπα - Ζήτησε νομική αρωγή

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου όρισε την 31η Αυγούστου ως ημερομηνία κατά την οποία νεαρός ηλικίας 22 ετών, θα απαντήσει σε κατηγορίες που αφορούν τρεις βιασμούς γυναικών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένο ο νεαρός να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ωστόσο στην προηγούμενη δικάσιμο, στις 14 του μήνα, είχε ζητήσει νομική αρωγή, αίτημα που έγινε αποδεκτό από το Κακουργιοδικείο.

Το Σώμα είχε ζητήσει επίσης έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του και ορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης του και ορίστηκε η 31η Αυγούστου για απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο νεαρός αφορούν αρπαγή ή απαγωγή με σκοπό να υποβληθεί πρόσωπο σε σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή, βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης και άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο μεταξύ 18 Απριλίου και μέσα Μαΐου, η Αστυνομία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τουρίστριες που διέμεναν στην Αγία Νάπα, ότι άγνωστο πρόσωπο τις βίασε.

Η Αστυνομία εξασφάλισε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης οπτικά πλάνα και μία από τις παραπονούμενες φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο ως το άτομο που κατήγγειλε για τον βιασμό της.

Πολίτης φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο από φωτογραφία και έδωσε πληροφορίες για τον χώρο διαμονής του, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 22χρονος φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία τους τρεις βιασμούς των επισκεπτριών που υπέβαλαν καταγγελία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top