ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι επιλαχόντες για Ανώτατα Στρατιωτικά Ιδρύματα και Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών Ελλάδας

Ανακοινώθηκαν οι επιλαχόντες για Ανώτατα Στρατιωτικά Ιδρύματα και Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών Ελλάδας

Στη δημοσιότητα από την Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας δόθηκε την Τετάρτη ο κατάλογος των επιλαχόντων υποψηφίων, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022, για τις θέσεις που πιθανόν να κενωθούν για τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίες Εξετάσεων «η σειρά κατάταξης των υποψηφίων προκύπτει με βάση τη βαθμολογία τους στο αντίστοιχο Πλαίσιο Πρόσβασης της κάθε Στρατιωτικής Σχολής».

Διευκρινίζεται ότι «οι επιλαχόντες υποψήφιοι δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ των προτέρων το ενδιαφέρον τους για διεκδίκηση οποιασδήποτε κενωθείσας θέσης».

Σε περίπτωση που υπάρξει κενή θέση, οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από την Υπηρεσία Εξετάσεων με βάση τη Σειρά Κατάταξής τους στη συγκεκριμένη Στρατιωτική Σχολή, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου και Ολλανδίας επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας κ. Μαρκ Ρούτε, σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Χάγη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top