Ιστορική συμφωνία για οριοθέτηση της ΑΟΖ υπέγραψαν Κύπρος και Λίβανος
Ιστορική συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ υπέγραψαν την Τετάρτη (26/11) ανοίγοντας το δρόμο για πιθανή εξερεύνηση για ενεργειακούς πόρους στο μέλλον.

Σύμφωνα με τις Αρχές, 36χρονος μετέβη χθες Κυριακή (31/07) στην οικία συγγενικού του προσώπου ετών 67 και απειλούσε τη σύζυγό του πως θα τον σκοτώσει, εάν αυτός δεν μεταβίβαζε οικόπεδο στην μητέρα του.
Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο μέρος και πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Να σημειωθεί πως η μητέρα του 36χρονου είχε ενημερώσει τον 67χρονο πως ο γιος της πηγαίνει προς το σπίτι του με απειλητικές διαθέσεις.
Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.
Ο 36χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και απαίτηση περιουσίας με απειλές
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




