Ολονύχτια η «μάχη» με τις φλόγες - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

Ολονύχτια η «μάχη» με τις φλόγες - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

Υπό έλεγχο τέθηκε η Πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στα χωριά Αρσος Λεμεσού, Πραιτώρι και Κέδαρες Επαρχίας Πάφου. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Προσβεστικής Υπηρεσιας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι σε καταστολή και αξιολογείται ως διαχείρισημη.

"Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός τετραγωνικού χλμ. από ξηρά χόρτα, δένδρα και χαμηλή άγρια βλάστηση. Οι υπεράνθρωπες ολονύκτιες προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης ιδιαίτερα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Τμ. Δασών αλλά και Ταμείου Θήρας, Πολιτικής Άμυνας και Εθελοντικών ομάδων περιόρισαν την πυρκαγιά"

Επί του παρόντος δεν χρειάζονται εναέρια μέσα.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν να οριοθετούν την πυρκαγιά με συμβουλή προωθητών  γαιών και να προβαίνουν σε τελικές κατασβέσεις και αντιμετωπίσεις τυχόν αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.