ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στη Λάρνακα

Αρνήθηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στη Λάρνακα

Μη παραδοχή σ’ όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απάντησε ο 44χρονος, από τη Λάρνακα, ο οποίος κατηγορείται για την ρατσιστική επίθεση και τον ξυλοδαρμό 29χρονης γυναίκας, από τον Κονγκό, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος της. Κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, εναντίον του 44χρονου απαγγέλθηκαν 10 κατηγορίες, οι τέσσερις από τις οποίες αφορούν το αδίκημα της καταπολέμησης ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Κατηγορήθηκε, επίσης, για επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, κοινή επίθεση, δημόσια εξύβριση και κατοχή επιθετικού οργάνου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 11 περασμένου Ιουλίου, έξω από το διαμέρισμα όπου διαμένει ο κατηγορούμενος, στην περιοχή του λιμανιού Λάρνακας.

Το δικαστήριο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης στις 21 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το όνομά του τοποθετήθηκε στο stop list, υπέγραψε εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ διατάχθηκε να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό για να υπογράφει. Βασική μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση αναμένεται να καταθέσει η 29χρονη, από τον Κονγκό, η οποία, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, την ημέρα του επεισοδίου είχε επισκεφθεί τον 44χρονο στο σπίτι του προκειμένου να του ζητήσει τα λεφτά της πίσω (900 ευρώ) για το αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει ο 44χρονος, το οποίο αποδείχθηκε ελαττωματικό, σύμφωνα με μηχανικό που το επιθεώρησε στο Παραλίμνι.

Πριν απαγγελθούν οι 10 κατηγορίες εναντίον του 44χρονου, το δικαστήριο απέρριψε το προδικαστικό αίτημα της υπεράσπισης για αναστολή της ποινικής δίωξης του κατηγορουμένου. Ο συνήγορος Κυριάκος Πραστίτης υποστήριξε, μέσω προδικαστικού ζητήματος που είχε εγείρει σε προηγούμενη δικάσιμο, ότι ο πελάτης του απώλεσε το δικαίωμα να τύχει μιας δίκαιης δίκης λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πάρει η υπόθεση και λόγω των δημόσιων δηλώσεων που έγιναν από κρατικούς αξιωματούχους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top