Νέα σχολική χρονιά: «Η έναρξη είναι από μόνη της μια τεράστια πρόκληση» - Η ατζέντα της Επ. Παιδείας της Βουλής

Νέα σχολική χρονιά: «Η έναρξη είναι από μόνη της μια τεράστια πρόκληση» - Η ατζέντα της Επ. Παιδείας της Βουλής

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης είναι από μόνη της μια τεράστια πρόκληση, ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Παύλος Μυλωνάς.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι περιλαμβάνει η ατζέντα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, ο κ. Μυλωνάς είπε ότι «η παρουσία μας σε πολλά σχολεία της ελεύθερης Κύπρου, οι επαφές μας με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και μαθήτριες, οι σχολικές εγκαταστάσεις θα είναι καθημερινή ενασχόλησή μας».

«Παράλληλα, θα συνεχίσουμε με τα άλλα μεγάλα ζητήματα τα οποία απασχολούν την Επιτροπή Παιδείας, δηλαδή, μεταξύ άλλων, τα αναλυτικά προγράμματα, το ωράριο λειτουργίας των σχολικών μονάδων, την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, τα θέματα που αφορούν την ειδική εκπαίδευση», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE