Νίκος Χριστοδουλίδης: Στο Φεστιβάλ της Κρήτου Μαρόττου – «Διαχρονική η σημασία της υπαίθρου»

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στο Φεστιβάλ της Κρήτου Μαρόττου – «Διαχρονική η σημασία της υπαίθρου»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρέθηκε και χαιρέτισε μετά από σχετική πρόσκληση, το ετήσιο Φεστιβάλ της Κρήτου Μαρόττου, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του.

Στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της επαρχίας και ευρύτερα της χώρας μας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία της υπαίθρου στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική εξέλιξη της χώρας, και τόνισε την ανάγκη αναζωογόνησης της υπαίθρου μέσα από την προώθηση των αναγκαίων υποδομών, υπηρεσιών και ευκαιριών επαγγελματικής ενασχόλησης που θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά στο φαινόμενο της αστυφιλίας που παρατηρείται, και θα δημιουργήσουν συνθήκες για εγκατάσταση νέων οικογενειών στην ύπαιθρο.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE