H μικρή Θωμαΐς από το Παραλίμνι έγινε Viral - Περνά αρκετές ώρες των διακοπών της βοηθώντας στο ΚΕΠΑ

H μικρή Θωμαΐς από το Παραλίμνι έγινε Viral - Περνά αρκετές ώρες των διακοπών της βοηθώντας στο ΚΕΠΑ

Όμορφη κίνηση από τη μικρή Θωμαΐς, η οποία περνά αρκετές ώρες των καλοκαιρινών της διακοπών εδώ στο ΚΕΠΑ Αγιος Χριστόφορος.

Οπως ανάρτησε το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στο Παραλίμνι :

"Η μικρή Θωμαΐς περνά αρκετές ώρες των καλοκαιρινών της διακοπών εδώ στο ΚΕΠΑ.

Συνομιλεί με τους ένοικους, ζωγραφίζει μαζί τους, κάνει τη βάρδια των εργαζομένων ευχάριστη και πιο δημιουργική. Σήμερα βοήθησε τον κηπουρό μας Πανίκο να κόψει τα ρόδια. Ευχαριστούμε μικρή Θωμαΐς που κάνεις από αυτή την ηλικία τη λέξη "εθελοντισμός" να δείχνει πιο σπουδαία και πιο φωτεινή".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE