ΔΙΕΘΝΗ

Ποια αεροπορική προσφέρει απεριόριστο χαβιάρι στους ταξιδιώτες

Ποια αεροπορική προσφέρει απεριόριστο χαβιάρι στους ταξιδιώτες

Πριν από μερικές ημέρες, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, η Emirates ανακοίνωσε πως προχωρά σε μία επένδυση ύψους τουλάχιστον 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, η Emirates θα αναβαθμίσει τους εσωτερικούς χώρους σε περισσότερα από 120 νέα αεροσκάφη της ενώ παράλληλα, σχεδιάζει να προσφέρει γεύματα με vegan επιλογές και διάφορα άλλα σνακ όπως ποπ κορν. Σημειώνεται μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το CNBC, ότι οι ταξιδιώτες πρώτης κατηγορίας του αερομεταφορέα θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστες μερίδες γευμάτων με χαβιάρι καθώς και vintage σαμπάνια Dom Perignon.

Τα νέα σχέδια της εταιρείας ανακοινώθηκαν λίγο αφότου, η Emirates παρουσίασε ζημιά 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου. «Ενώ άλλες αεροπορικές εταιρείες ανταποκρίνονται στις πιέσεις του κλάδου με περικοπές, η Emirates επενδύει για να προσφέρει όλο και καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες», δήλωσε ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Emirates, Τιμ Κλαρκ.

Οι άλλες αεροπορικές εταιρείες

Νωρίτερα φέτος, η Finnair λάνσαρε μια νέα σειρά premium οικονομικών καμπινών, με καθίσματα που παρέχουν περίπου 50% περισσότερο χώρο συγκριτικά με τις οικονομικές της θέσεις. Στο μεταξύ και η Air France, ανακοίνωσε νέα επαγγελματικά καθίσματα μεγάλων αποστάσεων τον Μάιο, με συρόμενα διαχωριστικά για τους επιβάτες που θέλουν τον δικό τους ιδιωτικό χώρο.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον Έντουαρντ Ράσελ, συντάκτη στη Skift, έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο για ταξίδια δήλωσε πως, δεν είναι σαφές πόσο μεγάλη επίδραση θα έχουν οι «μικρές» αλλαγές προϊόντων στις πωλήσεις των αεροπορικών εταιρειών. Την ίδια στιγμή, νέες εκθέσεις του κλάδου, εκτιμούν πως οι δαπάνες για επαγγελματικά ταξίδια θα επανέλθουν στα επίπεδα προ-Covid το 2026 και όχι το 2024, όπως προβλεπόταν προηγουμένως.

Πηγή: Newmoney.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top