Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες

Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ξέσπασε φωτιά σε όχημα στις 4:00 το πρωί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε υπόστεγο στο ισόγειο πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04:15

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές και από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή στο χώρο στάθμευσης του κτηρίου.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE