ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Χριστοφίδης: «Το δημογραφικό είναι μείζον πρόβλημα για την πατρίδα μας»

Κωνσταντίνος Χριστοφίδης: «Το δημογραφικό είναι μείζον πρόβλημα για την πατρίδα μας»

Το δημογραφικό είναι μείζον πρόβλημα για την πατρίδα μας, ανέφερε ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο οποίος συναντήθηκε την Τρίτη με τον Πρόεδρο της ΠΟΠΟ, Ευθύμιο Στρούθο, και αντιπροσωπεία από μέλη της Γραμματείας της Οργάνωσης.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΟΠΟ, κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Οργάνωσης παρουσίασε την τραγική εικόνα του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδας μας, την υπογεννητικότητα, την γήρανση του πληθυσμού, τις συνέπειες καθώς και τις προτάσεις της ΠΟΠΟ για την αντιμετώπισή του.

Ανέφερε επίσης ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες για την πλήρη αναγνώριση της τρίτεκνης οικογένειας ως πολύτεκνης με ό,τι αυτό συνεπάγεται, την εξομοίωση του επιδόματος τέκνου και της αντιμισθίας των εθνοφρουρών.

Ο κ. Χριστοφίδης ευχαρίστησε για την εκτενή ενημέρωση που του έγινε και συμφώνησε ότι το δημογραφικό είναι μείζον πρόβλημα για την πατρίδα μας και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στη βάση και των προτάσεων της ΠΟΠΟ, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε και τους βασικούς άξονες του προεκλογικού του προγράμματος.

Ο κ. Στρούθος στο τέλος παρέδωσε στον κ. Χριστοφίδη το ψήφισμα του τελευταίου συνεδρίου της ΠΟΠΟ με τα βασικά αιτήματα της Οργάνωσης καθώς επίσης και τις προτάσεις της για τον καταρτισμό της Εθνικής Δημογραφικής Πολιτικής, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top