ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση των αφίξεων στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου τον Ιούνιο

Αύξηση των αφίξεων στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου τον Ιούνιο

Οι αφίξεις στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους σημείωσαν αύξηση κατά 220% σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, όπως μεταδίδει ο παράνομος Μπαϊράκ.

Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του «υπουργείου δημοσίων έργων και μεταφορών», 1057 αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύπου μεταξύ 1 και 30 Ιουνίου 2022. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, απογειώθηκαν 1051 αεροσκάφη και ο συνολικός αριθμός των προσγειώσεων και απογειώσεων στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου έφτασε τις 2108 έναντι 658 τον Ιούνιο του 2021. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των προσγειώσεων και απογειώσεων αυξήθηκε κατά 220,36% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο αριθμός αφίξεων τον Ιούνιο ήταν 132.800 και των αναχωρήσεων 145.079. Συνολικά ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποίησαν το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου έφτασε τους 277.879, σημειώνοντας αύξηση κατά 391,07% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Τέλος τον Ιούνιο, το συνολικό βάρος των εισερχόμενων και εξερχόμενων φορτίων αυξήθηκε κατά 28,06% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top