ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα δίνει έγκριση στο εμβόλιο της Livzon Pharma για ενισχυτική δόση κατά του κορωνοϊού

Η Κίνα δίνει έγκριση στο εμβόλιο της Livzon Pharma για ενισχυτική δόση κατά του κορωνοϊού

Η Κίνα χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο COVID-19 της Livzon Pharmaceutical Group Inc ως ενισχυτικό, δήλωσε η εταιρεία την Παρασκευή, ένα από τα δύο μόλις νέα προϊόντα κατά της νόσου που η χώρα έχει εγκρίνει μέσα σε περισσότερο από ένα χρόνο.

Το εμβόλιο της Livzon, που βασίζεται στον αρχικό κορωνοϊό, εάν κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό θα διευρύνει τις επιλογές για ενισχυτική δόση για τον πληθυσμό των 1,4 δισεκατομμυρίων της Κίνας, το 90% του οποίου έχει εμβολιαστεί και σχεδόν το 60% έχει λάβει αναμνηστική δόση.

Στον περισσότερο κόσμο στην Κίνα έχουν γίνει εμβόλιο με τα αδρανοποιημένου ιού εμβόλια της Sinovac ή της Sinopharm για αρχικό εμβολιασμό, μεταξύ επτά εγχώριων εμβολίων που η χώρα ενέκρινε για χρήση μεταξύ 2020 και 2021.

Τα δεδομένα έδειξαν ότι άλλα εμβόλια, που κυμαίνονται από ξένα εμβόλια mRNA που παράγονται από την Pfizer/BioNTech ή τη Moderna έως εγχώρια μη απενεργοποιημένα, προκάλεσαν υψηλότερες μετρήσεις αντισωμάτων έναντι της παραλλαγής Omicron ως ενισχυτικό σε σύγκριση με τη χρήση τρίτης δόσης Sinovac ή Sinopharm.

Το εμβόλιο της Livzon με βάση τις πρωτεΐνες, που υιοθετεί μια διαφορετική τεχνολογία από τα προϊόντα της Sinovac και της Sinopharm, ήταν ένα από τα δύο προϊόντα που Κινέζοι αξιωματούχοι είπαν ότι έχουν εγκριθεί πρόσφατα για χρήση. Το άλλο δεν έχει επίσημα ταυτοποιηθεί.

Μία αναμνηστική δόση Livzon μείωσε τον κίνδυνο νόσου COVID-19 με συμπτώματα κατά 47,8% σε σύγκριση με εκείνους που μόλις έλαβαν δύο αδρανοποιημένα εμβόλια, με βάση τα αποτελέσματα μιας δοκιμής με περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες και 110 περιπτώσεις, που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Emerging Microbes & Infections.

Η Κίνα επιτρέπει επί του παρόντος μόνο μία αναμνηστική δόση μετά τον αρχικό εμβολιασμό. Δεν έχει ακόμη εγκρίνει δόσεις ξένης παραγωγής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top