Γιώτα Δαμιανού: Ο σύζυγος της βγήκε στην εκπομπή! Δείτε την αντίδραση της – Βίντεο

Γιώτα Δαμιανού: Ο σύζυγος της βγήκε στην εκπομπή! Δείτε την αντίδραση της – Βίντεο

Δεκατέσσερα χρόνια μαζί κλείνουν σήμερα Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου η Γιώτα Δαμιανού και ο σύζυγος της Γιώργος Νεοφύτου.  Ο πρώην καλαθοσφαιριστής και η παρουσιάστρια της εκπομπής του SIGMA «Ήρθε κι Έδεσε» έχουν την επέτειο τους.

Μάλιστα όπως έγραψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζω εσένα που ήρθες στην ζωή μου ! εμένα που με έκανες καλύτερο άνθρωπο! εμάς που μαζί προχωράμε 14 χρόνια και συνεχίζουμε . Happy anniversary my love❤️ @neophytou_giorgos»

Μάλιστα βγήκε και στην πρωινή εκπομπή του SIGMA.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.