LIFESTYLE

Cobra Kai: Ενθουσιασμός για τους φανς του «Karate Kid» - Η 5η σεζόν είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή στο Netflix

Cobra Kai: Ενθουσιασμός για τους φανς του «Karate Kid» - Η 5η σεζόν είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή στο Netflix

Ο πέμπτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Cobra Kai» κυκλοφόρησε την Παρασκευή στο Netflix.

Μετά τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του τουρνουά Ολ Βάλεϊ, η πέμπτη σεζόν βρίσκει τον Τέρι Σίλβερ να επεκτείνει την αυτοκρατορία του Κόμπρα Κάι και να προσπαθεί να κάνει το στιλ καράτε «χωρίς έλεος» το μοναδικό παιχνίδι στην πόλη. Με τον Κριζ στη φυλακή και τον Τζόνι Λόρενς να αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει, ο Ντάνιελ Λαρούσο πρέπει να καλέσει έναν παλιό φίλο για βοήθεια.

Σύμφωνα με το Collider, καθώς το Cobra Kai εξελίσσεται, καταφέρνει πάντα να διατηρεί τη γοητεία του και να μπορεί να ισορροπεί το διαρκώς αυξανόμενο καστ χαρακτήρων του. Το ταξίδι του Johnny και του Robby φέρνει μερικές από τις πιο αστείες στιγμές της σειράς, ενώ έχει και μερικές από τις πιο ειλικρινείς σκηνές της σεζόν. Η Tory (Peyton List) είναι καλύτερη από ποτέ, με τη List να δίνει την καλύτερη ερμηνεία της ως ένας χαρακτήρας που έχει γίνει πολύ πιο πολύπλοκος από ό,τι όταν πρωτοεμφανίστηκε στη 2η σεζόν. Ο Mariduena συνεχίζει να ξεχωρίζει ως Miguel, καθώς το ταξίδι του για να βρει τον πατέρα του τον οδηγεί σε μερικά απροσδόκητα μέρη.

Η 5η σεζόν εστιάζει περισσότερο στους ενήλικες και για αυτό είναι πολύ καλύτερη. Η χημεία μεταξύ Macchio και Zabka βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ειδικά στα επόμενα επεισόδια, με τη δυναμική τους να παραμένει μία από τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Ο ρόλος του Chozen είναι ένα άλλο σημείο αναφοράς, με τον Yuji Okumoto να βρίσκει την ισορροπία στο να προσφέρει εξαιρετικά κωμικά στοιχεία, ενώ παράλληλα αποδεικνύεται ένας από τους πιο επιδέξιους δασκάλους καράτε στη σειρά.

Ο Terry Silver συνεχίζει να είναι μια απειλητική παρουσία, με τον Griffith να είναι τόσο τέλειος στο να υποδύεται έναν χαρακτήρα που «αγαπάς να μισείς», ο οποίος δυνητικά αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη απειλή από τον ίδιο τον Kreese. Επίσης, μαθαίνουμε πολύ περισσότερα για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του Kreese, αν υπάρχει λύτρωση στο τέλος γι' αυτόν ή αν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει ο σκληρός sensei που γνωρίσαμε. Ο Kove καταφέρνει να δείξει μια πιο ευάλωτη πλευρά του κακού χαρακτήρα, και το ταξίδι του σε αυτή τη σεζόν δεν είναι μόνο ένα σημείο καμπής για τον χαρακτήρα του, αλλά και για τη σειρά συνολικά.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν εδώ

Το «Cobra Kai» διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά το Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ του 1984 ενώ συνεχίζεται η αναπόφευκτη διαμάχη ανάμεσα στον Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) και τον Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα).

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top