ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έξαλλη η μητέρα του Θανάση με την απομάκρυνση του Μάτσα – «Δε δεχόμαστε έρευνα από Αστυνομία… κουκούλωνε το έγκλημα τόσα χρόνια»

Έξαλλη η μητέρα του Θανάση με την απομάκρυνση του Μάτσα – «Δε δεχόμαστε έρευνα από Αστυνομία… κουκούλωνε το έγκλημα τόσα χρόνια»

Έξαλλη φαίνεται να είναι η κυρία Ανδριάνα Νικολάου, με την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα για απομάκρυνση του ποινικού ανακριτή κύριου Μάτσα από την υπόθεση δολοφονίας του γιου της.

«Είναι καμιά σοκολάτα το πόρισμα και θα μας δώσει μέρος; για όνομα του θεού, ποιον κοροϊδεύουν ακόμα τόσα χρόνια που τους αντέξαμε; Η απόφαση του Γενικού εισαγγελέα να απομακρύνει τον αξιόπιστο ποινικό ανακριτή κύριο Μάτσα από την υπόθεση είναι απαράδεχτη και εξωφρενική και ούτε καταδιώκει ακόμα αυτούς που συγκάλυψαν τη δολοφονία του παιδιού μου», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα».

«Φτάνει πια, η υπόθεση χρίζει περαιτέρω έρευνα και μόνο ο κύριος Μάτσας με τον κύριο Αλεξόπουλο που μελέτησαν καλά την υπόθεση μπορούν να την αποπερατώσουν σωστά», πρόσθεσε.

Όσο αφορά την απόφαση του γενικού εισαγγελέα να αναλάβουν την υπόθεση αστυνομικοί ανακριτές, η κυρία Ανδριάνα διαφωνεί κάθετα αφού όπως η ίδια αναφέρει «δεν εμπιστευόμαστε κανένα άλλο διότι δεν θα γίνει σωστά η έρευνα χωρίς τη παρουσία του κύριου Μάτσα και του κύριου Αλεξόπουλου. Δε δεχόμαστε να γίνει η έρευνα από την αστυνομία η οποία κουκούλωνε το έγκλημα τόσα χρόνια»

«17 χρόνια η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, μας κοροϊδεύανε. Και τώρα θα ξαναβάλουν πάλι την αστυνομία. Μετά τη μελέτη του πορίσματος αντί να καλέσει και τον κύριο Μάτσα, έρχεται τώρα να τον απομακρύνει χωρίς σοβαρούς λόγους; Περιμένουμε 17 ολόκληρα χρόνια την ώρα της αλήθειας. Ο ίδιος ο γενικός εισαγγελέας αντί να προσπαθήσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια θέτει ο ίδιος εμπόδια και φραγμούς για να ροκανίζουν κι άλλο χρόνο», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top