ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Πλήθος υποστηρικτών στην Αθήνα - Στήριξη από τον Γιώργο Νταλάρα και άλλες προσωπικότητες

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Πλήθος υποστηρικτών στην Αθήνα - Στήριξη από τον Γιώργο Νταλάρα και άλλες προσωπικότητες

Πολιτική συγκέντρωση στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Στην παρουσία πλήθους υποστηρικτών της υποψηφιότητας του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναφέρθηκε στο όραμα του για την Κύπρο και τους ανθρώπους της, επισημαίνοντας πως διεκδικεί, με ήθος και εντιμότητα, την αλλαγή που επιζητά η κοινωνία.

Στη συγκέντρωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φοιτητές, εργαζόμενοι και παράγοντες της κυπριακής παροικίας στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Νταλάρας, θέλοντας να εκφράσει τη στήριξη του και να ευχηθεί κάθε επιτυχία στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, με τον οποίο διατηρούν δεσμούς πολυετούς φιλίας. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Γιώργος Νταλάρας παρέδωσε επιστολή στήριξης, στην οποία αναλύει τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη, ευχόμενος κάθε επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ανδρέου, και οι ερμηνεύτριες Κορίνα Λεγάκη και η Ευσταθία, με τους οποίους ο Ανδρέας Μαυρογιάννης διατηρεί μακροχρόνια φιλία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ανέλυσε τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η χώρα στο κυπριακό ζήτημα, στα ενεργειακά, στα θέματα διαφθοράς αλλά και στην οικονομία εξαιτίας της ακρίβειας που ταλανίζει τους πολίτες. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναφέρθηκε στο τέλμα που παρουσιάζει το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας και στην ανάγκη επένδυσης στην παιδεία και τους νέους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top