LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς προς τον πατέρα της: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς προς τον πατέρα της: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων προς τον πατέρα της κατηγορώντας τον για την κακή του συμπεριφορά απέναντί της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τον πατέρα της πως κατέστρεψε την ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθησή της στα χρόνια της ασφυκτικής κηδεμονίας του.

Η οικογένεια της αποφάσισε να της συμπεριφέρεται σαν να είναι…σκύλος
«Παρακαλούσα να νιώσεις έστω 5 λεπτά από τον πόνο που ένιωθα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ποπ σταρ που καταλογίζει στην οικογένειά της πολλά απο τα δεινά της ζωής της.

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση. Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

Τα στιγμιότυπα της ανάρμοστης συμπεριφοράς

Η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης πέντε ξεχωριστά στιγμιότυπα στην εφαρμογή, όπου εξηγεί πώς της φερόταν ο πατέρας της κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της, κάνοντάς την να αισθάνεται η πιο «άσχημη».

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», δηλώνει.

Η Μπρίτνει ολοκλήρωσε τα μηνύματά της, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να «νιώσουν όμορφα σήμερα!

» Οι τελευταίοι ισχυρισμοί της ακολουθούν μια πληθώρα ισχυρισμών που έκανε εναντίον του πατέρα της σε μια μαρτυρία βόμβα στο δικαστήριο τον Ιούνιο του 2021. Ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να έχει μια ενδομήτρια συσκευή (IUD) για να μην μείνει έγκυος, είχε νοσοκόμες που φρόντιζαν να μην φύγει από το σπίτι της για ένα μήνα και ήταν υπό απόλυτο «έλεγχο» διαρκώς. Η Μπρίτνει απελευθερώθηκε απο την ασφυκτική κηδεμονία στις 12 Νοεμβρίου του 2022.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top