Συναγερμός στην Πολωνία: Διαρροή στον αγωγό πετρελαίου Druzhba

Συναγερμός στην Πολωνία: Διαρροή στον αγωγό πετρελαίου Druzhba

Τον εντοπισμό διαρροής σε μια γραμμή του αγωγού Druzhba στην Πολωνία που μεταφέρει πετρέλαιο από την Ρωσία στην Ευρώπη ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισής του, PERN.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι για την ώρα η αιτία της διαρροής παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η διαρροή εντοπίστηκε σε ένα σημείο του αγωγού περίπου 70 χιλιόμετρα από την πόλη Πλόκ.

Η δεύτερη γραμμή του αγωγού και άλλα στοιχεία της δομής της PERN λειτουργούν κανονικά σημειώνεται, επίσης, στην ανακοίνωση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE