ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έφτασε παράνομα στην Κύπρο 22χρονη - Συλλήψεις σε τρία πρόσωπα

Έφτασε παράνομα στην Κύπρο 22χρονη - Συλλήψεις σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 27, 28 και 20 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, παραμονής και διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης, συνελήφθη 22χρονη, για υπόθεση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η 22χρονη, αφίχθηκε στην Κύπρο μέσω παράνομου αεροδρομίου και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως ανέφεραν οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες, δεν γνωρίζουν την 22χρονη, η οποία τους ζήτησε να την μεταφέρουν στη Λάρνακα.

Εναντίον των τριών υπόπτων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top