LIFESTYLE

Voice: Η... νέα Καλομοίρα και η «συγγνώμη» του Ρουβά - Δείτε βίντεο

Voice: Η... νέα Καλομοίρα και η «συγγνώμη» του Ρουβά - Δείτε βίντεο

Εντυπωσιακές ερμηνείες παρακολουθήσαμε στο τέταρτο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice of Greece» την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το κουμπί όπου έκριναν ότι εντόπισαν την καλύτερη φωνή για την ομάδα τους.

Μία από τις διαγωνιζόμενες ήταν η 25χρονη Anna Kostakis, η οποία ήρθε από την Αμερική και θύμισε την Καλομοίρα. Η κοπέλα, που ασχολείται με το μιούζικαλ, ερμήνευσε το κομμάτι «Make toy feel my love» και ξετρέλανε τους τέσσερις κριτές με την ερμηνεία της.

Δείτε βίντεο:

Σάκης Ρουβάς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης πάλεψαν σκληρά για να πάρουν στην ομάδα τους την Anna Kostakis, ωστόσο αυτή επέλεξε τελικά ως coach της την Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε βίντεο:

Τις δυνάμεις της στη σκηνή του The Voice θέλησε να δοκιμάσει η Φωτεινή Σοφοκλέους. Η νεαρή διαγωνιζόμενη επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Εν λευκώ» με μοναδικό στόχο να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες και να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου.

Και αυτό έγινε μιας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε το κόκκινο κουμπί και πήρε την Φωτεινή στην ομάδα του. Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε, όμως, να εξηγήσει τόσο στη νεαρή παίκτρια όσο και στους υπόλοιπους coaches τον λόγο που δεν πάτησε ποτέ το δικό του κουμπί.

«Έκανα λάθος που δεν γύρισα! Άκουσε με αγάπη μου, πραγματικά συγγνώμη. Άκουσε με. Είμαι έτσι, παω να γυρίσω και αρχίζω να φτερνίζομαι. Έχω κρυώσει και είμαι τόση ώρα που προσπαθώ να συνέλθω. Έκανα λάθος που δεν γύρισα γιατί τραγούδησες πάρα πολύ ωραία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Στη σκηνή του σόου ανέβηκε και η Εύη Κοκόλη που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι από τους τέσσερις coaches. Η διαγωνιζόμενη επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Rise Up» με μοναδικό στόχο να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες και να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου.

Η νεαρή κατάφερε να εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της από τα πρώτα λεπτά, με τους τέσσερις κριτές να πατάνε το κόκκινο κουμπί για να την διεκδικήσουν. Ο Πάνος Μουζουράκης εκτός από το κόκκινο κουμπί, κατάφερε πολύ γρήγορα να αποκλείσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έμεινε εκτός διεκδίκησης.

Από το τέταρτο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Σταύρος Σταυρινίδης, Τάνια Χαντζή, Anna Kostakis, Φωτεινή Σοφοκλέους, Εύη Κοκκόλη, Μαρία Κατηρτζίδου, Γιάννης Μυτηλιναίος, Βασιλική Κάφκα, Σταυρούλα Πράσινου, Χρήστος Λιουνέας, Κωνσταντίνος Κούλελης.

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21:00.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top