ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαμαρτύρονται οι γονείς του 7χρονου που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Ισχυρίζονται ότι έφερε ζώνη

Διαμαρτύρονται οι γονείς του 7χρονου που τραυματίστηκε στο τροχαίο  - Ισχυρίζονται ότι έφερε ζώνη

Διαμαρτύρονται οι γονείς του 7χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου και νοσηλεύεται με κακώσεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γονείς του 7χρονου ισχυρίζονται ότι το παιδί έφερε ζώνης ασφαλείας σε αντίθεση με τις έρευνες τις τροχαίας που εκ πρώτης όψεως έδειξαν ότι δεν φορούσε.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3.40 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αυτοκίνητο που πορευόταν στην Οδό Βασιλέως Παύλου και εισήλθε στην Λεωφόρο Ομονοίας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε ελαφρά με άλλο αυτοκίνητο.

Το δεύτερο όχημα μετά τη σύγκρουση προσέκρουσε στη συνέχεια σε τοίχο παρακείμενου καταστήματος.

Από την τροχαία σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων και ένας 7χρονος που ήταν συνοδηγός στο δεύτερο όχημα και χτύπησε στον ανεμοθώρακα λόγω του ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Στο νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο η οδηγός του 2ου οχήματος για προληπτικούς λόγους, ενώ ο 7χρονος μεταφέρθηκε επίσης για προληπτικούς λόγους στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Από το ατύχημα ο 7χρονος υπέστη κάκωση κεφαλής, θώρακα και κοιλιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top