Τουρκοκύπριος κολυμβητής κυμάτισε σημαία του ψευδοκράτους στην Ελλάδα - Τα συγχαρητήρια από Τατάρ

Τουρκοκύπριος κολυμβητής κυμάτισε σημαία του ψευδοκράτους στην Ελλάδα - Τα συγχαρητήρια από Τατάρ

Τουρκοκύπριος αθλητής που συμμετείχε σε μια διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Ελλάδα κυμάτισε σημαία των κατεχομένων, γράφει το Σάββατο η «Κίπρις Ποστασί». Δεν γίνεται αναφορά στη διοργάνωση, ούτε και στον τόπο διεξαγωγής της στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τουρκοκύπριος αθλητής Ντογουκάν Ουλάτς έλαβε μέρος σε αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, χωρίς να αναφέρεται η χώρα εκπροσώπησης.

Ο κ. Ουλάτς, ο οποίος εμφανίζεται με στολή που φέρει πάνω την τουρκική σημαία, κολύμπησε μαζί με Ολυμπιονίκες και κατάφερε να έρθει πρώτος στην ηλικιακή κατηγορία 20-29.

Προστίθεται ότι ο Τουρκοκύπριος αθλητής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς κολύμβησης, μοιράστηκε το μετάλλιό του με φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», στην Ελλάδα ο κ. Ουλάτς «δεν παρέλειψε να γιορτάσει την επέτειο της 29ης Οκτωβρίου (επέτειος ίδρυσης της Δημοκρατίας της Τουρκίας) κυματιζοντας την τουρκική σημαία, ενώ παράλληλα ξεδίπλωσε και τη σημαία της τδβκ» όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος. Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα συνοδεύει το δημοσίευμα με σχετική φωτογραφία.

Συχγαρητήρια έδωσε στον αθλητή ο Ερσίν Τατάρ. 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE