Τροχαίο με μοτοσυκλέτα στη Λευκωσία – Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τροχαίο με μοτοσυκλέτα στη Λευκωσία – Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το βράδυ της Κυριακής στην Ανθούπολη παρά το κέντρο δεξιώσεων Trikkis στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως, όχημα που οδηγούσε γυναίκα στο οποίο επέβαιναν και τρία μικρά παιδιά, φαίνεται να ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τη γυναίκα και τα παιδιά του οχήματος στο νοσοκομείο καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE