Επίθεση από Γιατσενιούκ: Η Ουκρανία δεν εκβιάζει όπως η Ελλάδα

Επίθεση από Γιατσενιούκ: Η Ουκρανία δεν εκβιάζει όπως η Ελλάδα

Χωρίς λόγο και αιτία, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσενιούκ επιτέθηκε με σφοδρότητα στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ουκρανός πρωθυπουργός στο CNBC, ανέφερε πως η χώρα του αντιμετωπίζει κι αυτή οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν εκβιάζει κανέναν – όπως κάνει η Ελλάδα.
«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας και δεν εκβιάζουμε κανένα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε,
«κατανοούμε ότι για να στηρίξει ο κόσμος την Ουκρανία πρέπει να στηρίξουμε πρώτα εμείς τον εαυτό μας, δείχνοντας αληθινή πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις».
Παράλληλα, ο κ. Γιατσενιούκ χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το δημοψήφισμα και τη μετάθεση της ευθύνης από τους πολιτικούς στον λαό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE