ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου: Αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου στο επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου

Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου: Αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου στο επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου

Στο επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου θα βρίσκεται από σήμερα (3/11) η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου. 

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ανακοινώνει ότι η κα Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του Επιτελείου του.

Η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου είναι δικηγόρος με εικοσαετή εμπειρία καθώς και εκλελεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Είναι επίσης Ειδική όσον αφορά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, πιστοποιημένη επιτυχώς από τον κορυφαίο οργανισμό παγκοσμίως K2Integrity, καθώς επίσης και αδειοδοτημένη Σύμβουλος Αφερεγγυότητας.

Μεταξύ άλλων συμμετοχών σε ιδιωτικά διοικητικά συμβούλια οργανισμών στην Κύπρο και το εξωτερικό, η κα Κωνσταντίνου-Παναγιώτου συμμετέχει ως Μέλος στο Συμβουλευτικό Σώμα του Εuropean Lawyers Foundation, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Κομισιόν καθώς και ως Πρωτεργάτης Εγκαθίδρυσης στο Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης Ορεινών Περιοχών.

Σειρά επαφών Προέδρου ΔΗΣΥ και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με ηγεσίες Τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων

 

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, θα μεταβεί στην κατεχόμενη Λευκωσία την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, όπου και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με ηγεσίες Τ/κ πολιτικών κομμάτων αλλά και πολιτικές προσωπικότητες της Τ/κ κοινότητας. Μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον ηγέτη του Τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CTP), Tufan Erhurman, με την νέα Πρόεδρο του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας (TDP), Μινέ Ατλί, τον πρώην ηγέτη της Τ/κ κοινότητας, Μουσταφά Ακιντζί, και τον πρώην διαπραγματευτή της Τ/κ κοινότητας, Οζντίλ Ναμί.

Βασικός σκοπός των συναντήσεων θα είναι η συζήτηση του υφιστάμενου αδιεξόδου στο Κυπριακό αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για το μπορούν Τ/κ και Ε/κ πολιτικά κόμματα που συμμερίζονται το όραμα μιας επανενωμένης Κύπρου, να συμβάλουν στις προσπάθειες επανέναρξης ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού στη βάση της ΔΔΟ με πολιτική ισότητα, όπως αυτή καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της διχοτόμησης και της παγίωσης των τετελεσμένων της κατοχής. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί θα αναλώσει το άπαν των δυνάμεων του για να υποβοηθήσει την επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top