LIKE ONLINE

Άνδρας στην Αγγλία ανακάλυψε ότι διέθετε απίστευτες καλλιτεχνικές δεξιότητες μετά που ξύπνησε από κώμα

Άνδρας στην Αγγλία ανακάλυψε ότι διέθετε απίστευτες καλλιτεχνικές δεξιότητες μετά που ξύπνησε από κώμα

Οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν ο 38χρονος ασθενής ξύπνησε από το κώμα, έχοντας αποκτήσει εκπληκτικά καλλιτεχνικά ταλέντα που δεν είχε ποτέ πριν αρρωστήσει.

Ο 38χρονος Moe Hunter εργαζόταν στο Burger King στο Birmingham της Αγγλίας πριν αρρωστήσει βαριά. Αφού η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και έμεινε σε κώμα για πάνω από ένα μήνα, αφού διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή βακτηριακής μηνιγγίτιδας και φυματίωσης στον εγκέφαλό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Moe Hunter (@moethemaker)

Ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να χειρουργηθεί και όταν ξύπνησε μετά από την εγχείρηση στον εγκέφαλο δεν είχε καθόλου μνήμη. Σύντομα όμως άφησε έκπληκτους τους φίλους και την οικογένειά του, καθώς άρχισε να επιδεικνύει ένα ιδιαίτερο χάρισμα που δεν διέθετε πριν.

Πλέον είναι επαγγελματίας ξυλουργός και κατασκευαστής μοντέλων. Πιο αναλυτικά, χρησιμοποίησε τα νέα του καλλιτεχνικά ταλέντα για να ξεκινήσει καριέρα ως αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός και άρχισε να κατασκευάζει περίπλοκα αντίγραφα μοντέλων σε φυσικό μέγεθος από τον κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Ο κ. Hunter, παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού, έχει έκτοτε πουλήσει κομμάτια του έργου του και έχει εκθέσει τις εκπληκτικές δημιουργίες του σε εκδηλώσεις Comic-Con σε όλη τη χώρα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Moe Hunter (@moethemaker)

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι επαγγελματίες ιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς συνέβη αυτό πριν ο νευρολόγος του του πει: «Απλά απόλαυσέ το».

Ο 38χρονος δήλωσε: «Πραγματικά δεν ήμουν καθόλου δημιουργικός πριν, στην πραγματικότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να γελούν με τις ζωγραφιές μου. Με ενδιέφεραν περισσότερο οι έξοδοι, το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια στον υπολογιστή. Ακόμη και σήμερα κάποιοι από την οικογένειά μου δεν μπορούν να το πιστέψουν, εξακολουθούν να είναι εντελώς σοκαρισμένοι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Moe Hunter (@moethemaker)

«Κανείς δεν έχει δώσει ιατρική εξήγηση γι' αυτό. Απλώς ξέρω ότι το κώμα μπορεί να κάνει τρελά πράγματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που ζωγράφισα μετά ήταν ένα σκίτσο του Legend of Zelda και η μαμά μου γύρισε και με ρώτησε "πότε έμαθες να ζωγραφίζεις;. Ήταν τρελό, δεν έχω σταματήσει από τότε. Απλώς ανακάλυψα ότι είχα αυτό το πάθος που δεν υπήρχε ποτέ πριν μέσα μου» τόνισε στο τέλος

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top