ΔΙΕΘΝΗ

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μεγάλη... αδυναμία στον Τομ Κρουζ

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μεγάλη... αδυναμία στον Τομ Κρουζ

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Τομ Κρουζ «τα βρήκαν πολύ καλά» όταν κάλεσε τον χολιγουντιανό σταρ για τσάι τις τελευταίες εβδομάδες της στο Κάστρο του Ουίνδσορ - και μάλιστα τον άφησε να προσγειώσει το ελικόπτερό του στο γκαζόν της.

Η Αυτού Μεγαλειότης είχε απογοητευτεί που δεν κατάφερε να συναντήσει τον σταρ του Top Gun κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για το πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Αλλά οι γνωρίζοντες είπαν ότι η εκλιπούσα μονάρχης «λάτρευε να τον βλέπει» όταν τον προσκάλεσε να πιουν μαζί τσάι το καλοκαίρι.

Η βασίλισσα όπως φαίνεται είχε αδυναμία στον Κρουζ καθώς τον προσκάλεσε και σε γεύμα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Αρχικά οι δυο τους επρόκειτο να συναντηθούν τον Μάιο στο «A Gallop Through History», μια ιππική εκδήλωση στους χώρους του Κάστρου.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος γύριζε την τελευταία του ταινία Mission Impossible στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Είναι απλώς μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Νομίζω ότι είναι κάποια που έχει τεράστια αξιοπρέπεια και θαυμάζω την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει καταφέρει ήταν ιστορικό. Θυμάμαι πάντα ως παιδί να βλέπω φωτογραφίες της».

Μια πηγή δήλωσε στους Times: «Η βασίλισσα άφησε να εννοηθεί ότι ήταν πραγματικά απογοητευμένη που δεν συνάντησε τον Τομ. Έτσι, τον κάλεσε να κάνει μια ειδική ξενάγηση στο κάστρο του Ουίνδσορ με τα πάντα έτοιμα γι' αυτόν. Στη συνέχεια, μόνο οι δυο τους ήπιαν τσάι μαζί. 'Της άρεσε πολύ που τον είδε και πραγματικά τα βρήκαν, τόσο πολύ που τον κάλεσε ξανά για γεύμα».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top