Χωρίς την απαιτούμενη καμπίνα ο άτυχος 54χρονος Νίκος - Συνεχίζονται οι έρευνες για το τραγικό ατύχημα

Χωρίς την απαιτούμενη καμπίνα ο άτυχος 54χρονος Νίκος - Συνεχίζονται οι έρευνες για το τραγικό ατύχημα

Θλίψη για τον άτυχο 54χρονο Νίκο, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 07 Νοεμβρίου σε χωράφι παρά τον κεντρικό δρόμο Ατσά – Μαραθάσας (έδαφος χωριού Λινού).

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται ο 54χρονος να μην έφερε την απαιτούμενη καμπίνα ασφαλείας, ενώ να σημειωθεί πως οι έρευνες για τις συνθήκες που σημειώθηκε το ατύχημα συνεχίζονται από τις αρμόδιες Αχές.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον 54χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE