Κηδεία Αρχιεπισκόπου: Σε πλήρη κινητοποίηση η Αστυνομία - Ειδικές ρυθμίσεις υψίστης ασφαλείας

Κηδεία Αρχιεπισκόπου: Σε πλήρη κινητοποίηση η Αστυνομία - Ειδικές ρυθμίσεις υψίστης ασφαλείας

Αρχηγοί κρατών, θρησκευτικοί ηγέτες και άλλοι αξιωματούχοι αναμένεται να καταφθάσουν στην Κύπρο για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία Κύπρου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», ετοιμάζει σχέδιο υψίστης ασφαλείας για την υποδοχή τους.

Παράλληλα θα προχωρήσει σε διευθετήσεις για την ομαλή τροχαία κίνηση στην περιοχή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, τόσο ενόψει της έναρξης του λαϊκού προσκυνήματος την Πέμπτη, αλλά και της προγραμματισμένης εξοδίου Ακολουθίας το Σάββατο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, υπό τον τοποτηρητή του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο και με τη συμμετοχή μελών του Γραφείου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η Αστυνομία θα βρεθεί επί ποδός από το λαϊκό προσκύνημα μέχρι και την ταφή του. Μάλιστα, τόσο εντός όσο και εκτός του Ναού, θα υπάρχουν μέλη της Αστυνομίας τα οποία θα επιτηρούν ότι όλα βαίνουν καλώς βάσει του σχεδίου.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λευκωσίας θα παραχωρήσει δωρεάν τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης για τους πολίτες που επιθυμούν να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE