ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπεσε δέντρο σχεδόν επάνω σε αυτοκίνητο – Απόγευμα στο κέντρο της Λευκωσίας (ΦΩΤΟ)

Έπεσε δέντρο σχεδόν επάνω σε αυτοκίνητο – Απόγευμα στο κέντρο της Λευκωσίας (ΦΩΤΟ)

Γλύτωσε για μερικά δευτερόλεπτα….

Απόγευμα Πέμπτης (16/7/15) στις 7:02 στην οδό Θεσσαλίας (πάροδο Καλλιπόλεως) στην Λευκωσία, αντικρίσαμε ένα θέαμα που παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Αυτοκίνητο, το οποίο έκανε δυο φορές τον γύρο της γειτονίας για να εντοπίσει κάποιο χώρο στάθμευσης έξω από το σπίτι του, κατάφερε να πετύχει μια κενή θέση λίγο παραπέρα.

Αυτό όμως που δεν περίμενε ο οδηγός να συμβεί, ήταν ότι μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο του, του ήρθε ένα δέντρο κατακέφαλα!

Συγκεκριμένα, από ένα δέντρο το όποιο βρισκόταν ακριβώς διπλά από το χώρο όπου στάθμευσε, κόπηκε το μεγαλύτερο του κλωνί και έπεσε ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο. Η πτώση σημειώθηκε μόλις ο οδηγός τράβηξε το χειρόφρενο του οχήματος και πριν προλάβει να σβήσει τη μηχανή.

Είτε πούμε είχε Άγιο, είτε πούμε πως στάθμευσε στο σωστό “timing” και τα δύο ισχύουν, καθώς μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έγινε η  πτώση του κλαδιού η οποία παραλίγο να αποβεί μοιραία. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο οδηγός και η σύζυγος του η όποια καθόταν στην θέση του συνοδηγού.

Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα του και δεν πίστευε σε αυτό που μόλις αντίκρισε. Σκεπτόμενος πως για λίγα δευτερόλεπτα αυτό το μεγάλο κλαδί θα μπορούσε να προσγειωθεί, στα μάτια ήταν ζωγραφισμένη η έκπληξη από το περιστατικό. 

Πάντως, αν το μισό σχεδόν δέντρο που έπεσε (γιατί αυτό ήταν το μέγεθος του κλαδιού) πλάκωνε το αυτοκίνητο, το αποτέλεσμα θα ήταν να προκληθεί  μεγάλη ζημία αν όχι και τραυματισμός του ζεύγους που επέβαινε σε αυτό.

Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και το ζευγάρι έχει απλά μια περίεργη ιστορία να διηγείται στους φίλους του.

 

 

 

Γαβριέλλα Θεοφάνους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top