Ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών σε 26χρονο για ναρκωτικά

Ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών σε 26χρονο για ναρκωτικά

Ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών επέβαλε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 26χρονο για υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια.

Ο 26χρονος, που τελούσε ήδη υπό κράτηση, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο του επέβαλε ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη αυτή των δυόμιση ετών για υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, και συγκεκριμένα 48,89 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης με σκοπό την προμήθεια.

Επιπρόσθετα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε στον 26χρονο μικρότερες ποινές φυλάκισης, 12 μήνες για το αδίκημα της κατοχής κοκαΐνης 5 γραμμαρίων και 3 μήνες για παράνομη χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α.

Οι ποινές, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, συντρέχουν, ενώ ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί την διάπραξη των αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE