ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστειλαν επιστολή σε νεκρό πρόσωπο για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο - Απολογείται το ΥΠΕΣ

Έστειλαν επιστολή σε νεκρό πρόσωπο για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο - Απολογείται το ΥΠΕΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικών με ανακοίνωσή του απολογείται για το ατυχές συμβάν επιστολής που εστάλη σε νεκρό πρόσωπο για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο.

Οπως αναφέρει, σε συνέχεια δημοσιεύματος που αναφέρεται σε επιστολή που εστάλη σε νεκρό πρόσωπο για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο, το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών εκφράζει τη λύπη και την απολογία του, με τη διευκρίνιση ότι το ατυχές συμβάν οφείλεται σε αδυναμία του συστήματος που βρίσκεται σε λειτουργία από το 2000 και το οποίο δεν προνοούσε επαρκή καταγραφή όλων των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας θανάτου.

Σαν αποτέλεσμα, προστίθεται, κατά την πρόσφατη αποστολή 29.563 επιστολών, στα πλαίσια της εκστρατείας για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο σε πολίτες ηλικίας 18 – 25, εντοπίστηκαν δέκα παρόμοια περιστατικά.

Το Υπουργείο Εσωτερικών απολογείται για το ατυχές συμβάν και βεβαιώνει ότι έγιναν ήδη οι ενδεδειγμένες ενέργειες για να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Συνέχεια στις εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Αββακούμ, καθώς σήμερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος των μοναχών, Δρ. Αναστάσιος Βαβούσκος δόθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top