ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι επιφυλάσσει η αποψινή βραδιά - Η πρόβλεψη μέχρι και την Παρασκευή

Καιρός: Καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι επιφυλάσσει η αποψινή βραδιά - Η πρόβλεψη μέχρι και την Παρασκευή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το απογευματινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες και μετά, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα όμως, δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ, με ισχυρότερες ριπές. Η θάλασσα στα δυτικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα όμως, δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ, με ισχυρότερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Προοδευτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Κατά τις αυγινές ώρες, στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα βόρεια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται παροδικά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια. Κατά τις αυγινές ώρες, στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Πέμπτη, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται παροδικά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top