LIKE ONLINE

Οι διασημότητες με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022

Οι διασημότητες με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022

Δεν είχε τελειωμό το δράμα των διασήμων φέτος: Από ζευγάρια που άνθισαν ή χώρισαν, μέχρι αμφιλεγόμενες δικαστικές υποθέσεις και χαστούκια που έγιναν viral. Αστέρες έλαμψαν στο κόκκινο χαλί ενώ ζήσαμε συγκινητικούς αποχαιρετισμούς. Όλα τα γεγονότα μας έκαναν περίεργους, ωθώντας μας να «γκουγκλάρουμε» κουτσομπολιά και λεπτομέρειες.

Σε ποιο όνομα κάναμε τα περισσότερα κλικ στην αναζήτηση της Google το 2022;

Άμπερ Χερντ vs. Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ μπορεί να κέρδισε την πολυσυζητημένη δίκη αλλά έχασε από την Άμπερ Χερντ στα Google Trends για το 2022. H 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας ως η πιο πολυσυζητημένη A-lister του 2022. Είχε μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φυσικά, ο πρώην σύζυγός της, ο Τζόνι Ντεπ, ακολούθησε από κοντά στη δεύτερη θέση, με 5,5 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις. Το ζευγάρι απασχόλησε την ποπ κουλτούρα, καθώς η δίκη-βόμβα για δυσφήμηση μαίνονταν για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς. Κορυφώθηκε τον Ιούνιο με τον Ντεπ να κερδίζει 15 εκατομμύρια δολάρια από τη Χερντ.

Ενώ η Χερντ ήταν η πιο δημοφιλής στο Google σε απόλυτο όγκο αναζητήσεων, 34 από τις 50 πολιτείες αναζήτησαν τον ηθοποιό των «Πειρατών της Καραϊβικής» περισσότερο από κάθε άλλο διάσημο.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας απεβίωσε τον Σεπτέμβριο, σε ηλικία 96 ετών, μετά από επτά δεκαετίες στο θρόνο. Έκτοτε σημειώνει περίπου 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά μήνα.

Τομ Μπρέιντι

Ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι ήταν ο αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022. Είναι ταυτόχρονα η τέταρτη διασημότητα με τις περισσότερες αναζητήσεις. Λόγω του απροσδόκητου διαζυγίου του από την πρώην σύζυγό του, σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν, η συνολική αναζήτηση του ανήλθε στα 4,06 εκατομμύρια ανά μήνα.

Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον

Μιλώντας για ταραχώδη ζευγάρια, η Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην αγαπημένος της Πιτ Ντέιβιντσον κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Το απίθανο ειδύλλιο του ζευγαριού έγινε ακόμη πιο καυτό μετά τη συμμετοχή της ριάλιτι τηλεπερσόνας στο Saturday Night Live.

Η ιδρύτρια των SKIMS και SKNN, η οποία προκάλεσε συζητήσεις αφού φόρεσε ένα πρωτότυπο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala, αναζητήθηκε στο Google 3,4 εκατομμύρια φορές ανά μήνα το 2022. Ο Ντέιβιντσον, συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 3,2 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις.

Eνδέχεται να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερα κλικ πριν από το τέλος του έτους, καθώς συγκεντρώνει την προσοχή για τη νέα του φλόγα, το μoντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Φέτος, οι δυο τους έγιναν το επίκεντρο των χτυπημάτων του Κάνιε Γουέστ, πρώην συζύγου της Καρντάσιαν.

Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ, φίλος του Ye και αμφιλεγόμενος διευθύνων σύμβουλος του Twitter, κατέλαβε την έβδομη θέση στη λίστα, με 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά μήνα στις ΗΠΑ. Η άγρια κατάληψη της πλατφόρμας και η επαναφορά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον ιστότοπο συγκέντρωσε την αρνητική προσοχή των μέσων ενημέρωσης προς το αφεντικό της Tesla.

Γουίλ Σμιθ

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το «Slapgate» των Όσκαρ που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο; Ο Γουίλ Σμιθ κατέλαβε την όγδοη θέση στη λίστα, μόλις που ξεπέρασε τον Μασκ με 3,15 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις. Ο Κρις Ροκ, αφού έκανε μια ατυχή ατάκα για την αλωπεκία της Τζέιντα Σμιθ, δέχτηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο στη σκηνή των 94ων βραβείων Όσκαρ από τον Σμιθ.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top