Αιτητής ασύλου προσπάθησε να πετάξει για Γαλλία - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Αιτητής ασύλου προσπάθησε να πετάξει για Γαλλία - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Υπό κράτηση τέθηκε 23χρονος στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στη 13:15 της Δευτέρας παρουσιάστηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου άντρας με προορισμό τη Γαλλία παρουσιάζοντας γαλλική ταυτότητα.

Οπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστή και ανακρινόμενος ο πιο πάνω φέρεται να ομολόγησε τη χώρα καταγωγής του και ότι είναι αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ακολούθως συνελήφθη για πλαστογραφία κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE