Αιτητής ασύλου προσπάθησε να πετάξει για Γαλλία - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Αιτητής ασύλου προσπάθησε να πετάξει για Γαλλία - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα

Υπό κράτηση τέθηκε 23χρονος στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στη 13:15 της Δευτέρας παρουσιάστηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου άντρας με προορισμό τη Γαλλία παρουσιάζοντας γαλλική ταυτότητα.

Οπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστή και ανακρινόμενος ο πιο πάνω φέρεται να ομολόγησε τη χώρα καταγωγής του και ότι είναι αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ακολούθως συνελήφθη για πλαστογραφία κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE