ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

CYTA: Απαντάει στην ανάγκη των νέων για πολλά GB με τα αναβαθμισμένα πακέτα soeasy Youth.

CYTA: Απαντάει στην ανάγκη των νέων για πολλά GB με τα αναβαθμισμένα πακέτα soeasy Youth.

H νέα διαφημιστική καμπάνια της Cyta για τη soeasy είναι ήδη στον αέρα και μας δείχνει με έναν απρόσμενο τρόπο, τι παθαίνουν οι νέοι όταν ξαφνικά αποσυνδέονται από τον “κόσμο” τους!

Η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, μία έφηβη κοπέλα, ξεμένει από GB την ώρα που ετοιμάζεται να ανεβάσει ένα story. Πώς νιώθει εκείνη τη στιγμή; Τρομοκρατημένη! Μόνη και αβοήθητη στην τοποθεσία “Ερημονήσι”.

Η Cyta, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των νέων για συνεχή, απρόσκοπτη και απεριόριστη επικοινωνία, έρχεται μέσω της soeasy, να τους προσφέρει πολλά παραπάνω. Και μέχρι 100GB και smartphone με δόσεις και αυτόματο top-up και καθημερινά δώρα με το πρόγραμμα soeasy Rewards, για να μην ζήσει κανείς το δράμα της πρωταγωνίστριάς μας, που είδε σε μια στιγμή όλο της τον κόσμο να ναυαγεί.

Για ακόμη μια φορά, η Cyta προχωρεί με μία επικοινωνιακά τολμηρή αλλά και παραγωγικά απαιτητική ταινία, η οποία έγινε σε συνεργασία με την Green Olive Films, σε σκηνοθεσία Μανώλη Μαυρή και σενάριο της Gnomi Integrated Communications. Από το εξειδικευμένο make-up, την ιδιαίτερη ενδυματολογία, μέχρι το απαιτητικό post production για να μετατραπεί ο ποταμός του Λιοπετρίου σε ερημονήσι με πυκνή βλάστηση, η ταινία ξεχωρίζει ιδιαίτερα γιατί πατά δημιουργικά σε ένα τόσο δυνατό insight των νέων της εποχής μας.


Δείτε την ταινία εδώ: https://youtu.be/04qfOkBU0kg

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top