ΣΕΚ και ΠΕΟ: «Αναστέλλουν τα μέτρα οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια»

ΣΕΚ και ΠΕΟ: «Αναστέλλουν τα μέτρα οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια»

Οι συντεχνίες των εργαζομένων στα δυο αεροδρόμια της Κύπρου αποφάσισαν όπως αναστείλουν τα απεργιακά μέτρα που είχαν εξαγγείλει για τις 15/12/2022.

Οι συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ θα δώσουν χρόνο στην κυβερνητική πλευρά να βρει οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την εργοδότηση του πρώην Ωρομίσθιου Κυβερνητικού προσωπικού στα δυο αεροδρόμια τις αμέσως επόμενες μέρες, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δύο συντεχνίες.

Μετα και την παρέμβαση της Μεσολαβητικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων προς αποφυγή των οποιωνδήποτε αναταραχών κατά την εορταστική περίοδο στα αεροδρόμια της Κύπρου, οι συντεχνίες των εργαζομένων στα δυο αεροδρόμια της Κύπρου αποφάσισαν όπως αναστείλουν τα απεργιακά μέτρα που εξήγγειλαν για τις 15/12/2022, αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι θα δοθεί χρόνος στην κυβερνητική πλευρά για να βρει οριστική λύση.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΠΑΣΕΥ – ΠΕΟ και ΣΕΚ, οι Συντεχνίες θα προχωρούσαν στη λήψη απεργιακών μέτρων στις 15 Δεκεμβρίου εξαιτίας της αδυναμίας εξεύρεσης λύσης ως προς τα αιτήματά τους, τα οποία είχαν θέσει υπόψη της εταιρείας με επιστολές τους στις 7 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE