ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έστειλε μήνυμα σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη ο Μαυρογιάννης: «Να αρχίσουν να κάνουν τα πλάνα τους για το τι θα κάνουν όταν θα χάσουν» - Βίντεο

Έστειλε μήνυμα σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη ο Μαυρογιάννης: «Να αρχίσουν να κάνουν τα πλάνα τους για το τι θα κάνουν όταν θα χάσουν» - Βίντεο

Με χιουμοριστικό τρόπο θέλησε να στείλει χριστουγεννιάτικο μήνυμα στους συνυποψηφίους του, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη, ο υποψήφιος για τον Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, είπε μεταξύ άλλων: « εύχομαι να περάσουν καλά, χρόνια πολλά και σε αυτούς και στις οικογένειες τους και να αρχίσουν να κάνουν τα πλάνα τους για το τι θα κάνουν όταν θα χάσουν».

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στην μακρά προεκλογική εκστρατεία, τονίζοντας ότι μετρά τις ημέρες για τις εκλογές και αντιλαμβάνεται μια πιθανή νίκη, σημειώνοντας ότι θα είναι «μια πενταετία με βάσανα».

Παράλληλα με τα πιο πάνω, ο κ. Μαυρογιάννης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που περνούν οι άνθρωποι στο νησί και είπε ότι διακρίνει μια έλλειψη κοινωνικής πρόνοιας και αδιαφορία από την παρούσα κυβέρνηση, τονίζοντας πως οι αποφάσεις που λαμβάνονται σήμερα δεν έχουν στο επίκεντρο την ευημερία των ανθρώπων αλλά αντίθετα προκαλούν απίστευτες ταλαιπωρίες.

Σε ό,τι αφορά το θέμα επιδόματος ανεργίας, ο κ. Μαυρογιάννης τόνισε ότι δεν γίνεται να μένει ο κόσμος για 8 και 12 μήνες χωρίς εισόδημα, μέχρι να εξεταστούν οι αιτήσεις του και τόνισε πως πρέπει το επίδομα να δίνεται από την αρχή και αφού εξεταστεί η αίτηση να δίνεται πίσω σε περιπτώσεις που δεν πρέπει κάποιος πολίτης να το παίρνει.

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης συζήτησης η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Αγαπητού, είπε στον κ. Μαυρογιάννη ότι σε αυτό το θέμα συμφωνεί με τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο ίδιος απάντησε: «ευχαριστώ που ο κύριος Νεοφύτου συμφωνεί μαζί μου».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Μαυρογιάννη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top