ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Ποδηλάτης λιπόθυμος στο έδαφος – Έτρεξαν για βοήθεια οι περαστικοί

Λεμεσός: Ποδηλάτης λιπόθυμος στο έδαφος – Έτρεξαν για βοήθεια οι περαστικοί

Καθώς ποδηλατούσε 45χρονος Κύπριος έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να σωριαστεί λιπόθυμος μέσα στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού λίγο πιο κάτω από τον Εναέριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ποδηλάτης γύρω στις 21:00 της Τρίτης (21/7) σε κάποιο σημείο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει από το ποδήλατο και να παραμείνει ακίνητος μέσα στο δρόμο.

Ευτυχώς για καλή του τύχη, περαστικοί αντιλήφθηκαν το περιστατικό στην εν λόγω πολυσύχναστη περιοχή και ανέκοψαν το δρόμο ώστε να μην κινδυνέψει η ζωή του ποδηλάτη από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία.

Παράλληλα έγιναν προσπάθειες ώστε ο 45χρονος να επαναφέρει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρική περίθαλψη.

Ο λόγος της ξαφνικής λιποθυμίας του πέραν από την κούραση και την εξάντληση πιθανότατο να οφείλεται σε παθολογικά αίτια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top