Μαυρογιάννης: Εργάζεται από το σπίτι μετά το θετικό τέστ κορωνοϊου- Πως θα περάσει τις γιορτές

Μαυρογιάννης: Εργάζεται από το σπίτι μετά το θετικό τέστ κορωνοϊου- Πως θα περάσει τις γιορτές

Σε περιορισμό στο σπίτι του, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννη, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊο.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Alpha Ενημέρωση", άτομο από την ομάδα του κ.Μαυρογιάννη βρέθηκε θετικό, και έτσι ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, μετά από εξέταση επιβεβαιώθηκε και η διάγνωση θετικού αποτελέσματος τεστ και του ίδιου.

Το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο, τον ανάγκασε να βάλει παύση για λίγο και να διακόψει την προεκλογική του καμπάνια με εκδηλώσεις, ενώ συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε για τα αποτελέσματα στις Προεδρικές αναφέροντας " Θα είμαστε στον δεύτερο γύρο... Πρόθεση μας να κερδίσουμε τις εκλογές".

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πως θα περάσει τις γιορτές σε περίπτωση που το τεστ δείξει αρνητικό:  "Θα περάσω στο σπίτι στον Αγρό με πολλά μέλη της οικογένειας μου"

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.